Exposities

Kerkuil, levensgroot ca 30 cm hoog

Haarlemse Kunstlijn

Tijdens de Haarlemse Kunstlijn exposeert Yvonne Piller dit jaar op drie locaties:

het Zuiderhofje in het centrum van Haarlem
Haarlems kunst atelier Troupin in de Waarderpolder
Pop-up galerie Bloemendaal

U bent van harte welkom voor een bezoek. De locaties zijn open van 11.00 – 17.00 uur op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018

Het Zuiderhofje is normaal gesloten voor publiek, maar voor het Kunstlijnweekend is het bij uitzondering open. In de intieme ambiance van het historische Zuiderhofje zijn sculpturen van vogels, paarden, honden en mensen in de tuin te bezichtigen. Het Zuiderhofje, Zuiderstraat nr 12, Haarlem, tussen Jopenkerk en Gedempte Oude Gracht, 2 minuten lopen vanuit de Raaks parkeergarage.

De expositie van de Bloemendaalse Kunstkring Fiore, waar Yvonne deel van uitmaakt, is in de Pop-up galerie in centrum Bloemendaal, Bloemendaalseweg 46.

Troupin / Haarlems Kunst Atelier, A. Hofmanweg 28, 2031 BL Haarlem

Exposities

Pop-up Galerie

Bloemendaal

Fiore Kunst Kring Bloemendaal exposeert in het voormalige Blokker-pand aan de Bloemdaalseweg 46 in Bloemendaal. De pop-up galerie is tot aan het einde van het jaar 2018 geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.

In het voormalige Blokker-pand in Bloemendaal exposeren meer dan twintig kunstenaars vanuit het kunstenaarscollectief Fiore. Yvonne Piller maakt onderdeel uit van dit collectief. Werk van haar is te bezichtigen in de pop-up galerie. Er zullen afwisselende exposities te zien zijn. 

Lees meer

Beeldentuin Santpoort 2011- impressie